+36 30 488 7724

Autónyitás és Autókulcs készítés Pécsen, Kaposváron és Szekszárdon

Cégünk régóta foglalkozik gépjárművek roncsolásmentes nyitásával.

Sok gépjármű esetében ez egyszerűen kivitelezhető, szakmai berkekben már már rutinmunkának számító feladat, de erre természetesen a gyártók is reagáltak, méghozzá nagyjából a 2000-es évek elejétől.
Bevezetésre került az ún. Safe-lock system, melyet már nem is annyira egyszerű nyitni, roncsolás nélkül egyedül a zár kulcsal történő nyitásával lehetséges. De amit kulcsal lehet nyitni, azt manipulálni is lehet ugye…..
Cégünk a jelenleg összes forgalomban lévő speciális autózárat képes roncsolásmentes technikával nyitni, legyen az akár Jaguar, VolksWagen, Skoda, BMW, Mercedes, vagy nagyjából bármi.

Ezen túlmenően, felszereltségünk lehetővé teszi, hogy gépjárművéhez elkészítsük pótkulcsait, vagy hogy autókulcsot készítsük abban az esetben is, ha abból egy sem áll rendelkezésre.

Ha ön elhagyta autókulcsait, a következő variációkra számíthat:
– Az autót ki kell nyitni ( értelemszerűen).
– Típustól függően az autóból a gyújtáskapcsolót, vagy ajtózárat ki kell szerelni, hogy ahhoz a fizikai kulcsot elkészíthessük.
– A gyári immobilizer technológiától függően az autóhoz számítógépen illesztjük az adott chipet, vagy pedig az indításgátló egység kiszerelésével és kiolvasásával írjuk meg azon transzpondert ami az autó indítását engedélyezni fogja.
Néhány esetben sajnos a dolog még ennél is bonyolultabb, de természetesen nincs olyan amit nem tudunk megoldani.

Miért velünk készíttesse el autókulcsait?

– Jobbak vagyunk, mint a márkaszerviz!
Több gyártó márkaszervize elhagyott autókulcsok esetén csak roncsolással képes kinyitni autóját. A mi felszereltségünk lehetővé teszi hogy egyetlen munkafolyamat alatt se tegyünk kárt az autóban, még karcolásokat se.

– Olcsóbbak vagyunk mint a márkaszerviz!
Elhagyott autókulcsok esetén több márkaszerviz az autó roncsolásos felnyitása után komplett zárszett cserével, illetve az indításgátló egység cseréjével oldja meg a dolgot, ami több százezer forint. Mi nem cserélünk semmit, nem bántunk semmit, alkatrész költség tehát nincs.
Példa: Egy Fiat Brava elhagyott kulcs esetén márkaszerviz esetében 300e forint környéke………… Nálunk a harmada sem.

– Gyorsabbak vagyunk, mint a márkaszerviz!
A márkaszervizek újabb autók esetében meg tudják rendelni az Ön autójához való pótkulcsot, majd azt felilleszteni gépjárművéhez. Egyrészt ez több napot, akár hetet vesz igénybe mire megérkezik, másrészt pedig márkaszerviz áron…. gondolhatja.
Mi az esetek 99%-ában akár 1-2 órán belül kezébe adjuk új autókulcsait.

 

Kérjen visszahívást!
Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, de nem ér el minket telefonon, vagy Önnek így kényelmesebb, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, és mi alkalmas időben visszahívjuk (délelőtt tíz, és este nyolc óra között). [contact-form-7 id="29" title="Kérjen visszahívást"]
QR Kód
Az alábbi QR kód a névjegyünket tartalmazza, ha rendelkezik okostelefonnal, olvassa be a névjegyet, és az később mindíg kéznél lesz.