ajtónyitás, zárnyitás, zárjavítás, lakatos, autónyitás, zárszerviz, zárnyitás, lockpick, zárnyitó szerszám

+36 30 488 7724

Szolgáltatások

Zárnyitás, ajtónyitás*:

   Ez a feladat a fő profilunk. Európai szintű szakértelemmel és speciális felszerelésekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Zárnyitás ( elvesztett kulcs) esetén az esetek 99%-ában abszolút roncsolás mentesen, a zár/zárbetét sérelme nélkül oldjuk meg a feladatot. Mondhatni minden eset ide tartozik, ahol a zárbetétbe illő kulcs rendeltetésszerűen működtetni képes a zárszerkezetet, de az valamiért nem áll rendelkezésre, elveszett.

Műszaki ajtónyitás esetén is ( tönkrement zárbetét/zárszerkezet) igyekszünk abszolút roncsolásmentes munkát végezni, viszont ez mindig a nagyobb kihívás. Ilyenkor általában csak az elromlott alkatrészeket szükséges cserélni, ami az ügyféltől nem igényel plusz anyagi ráfordítást.

Alapelvünk, hogy a fúró maradjon szerelési, és ne ajtónyitási eszköz szerepkörben 🙂

Gépjármű nyitás*:

Bent felejtette kulcsát az utastérben, csomagtartóban? Netán elhagyta volna? NE az ablakot törje be, hívjon minket bizalommal. Vállaljuk  gépjárműve abszolút roncsolásmentes nyitását, zárbetétjeinek, gyújtáskapcsolójának egységesítését, új zárszerkezet beszerelését, zárbetétjeinek átprogramozását, indításgátló chipek másolását, elveszett/lopott kulcs letiltását, új chip illesztését a gépjárműhöz.

Új típusoknál előforduló úgynevezett dupla reteszes zárszerkezetek ( VolksWagen, Skoda, Audi,Seat, BMW, Mercedes ) abszolút roncsolásmentes nyitását is vállaljuk.

Ha elveszett az összes kulcsa, ne essen kétségbe, hívjon minket! A legproblémásabb esetben is vállaljuk kulcsának pótlását rövid határidővel.

Páncélszekrény/ Széfnyitás:

Vállaljuk páncélszekrények, lemezszekrények, pénzkazetták műszaki és roncsolásmentes nyitását, zárcseréjét, karbantartását.

Autókulcsok másolása, készítése:

Kérésére másolatot készítünk kulcsairól, vagy elkészítjük kérésére, akkor is, ha elhagyta volna az utolsó darabot.
Indításgátlók programozását, kulcsok törlését, tanítását is készséggel elvégezzük.

Zárcsere / Zárjavítás:

Bizonyára önnel is megesett már, hogy albérletet váltott, új lakásba költözött, és nem szeretné, hogy az előző lakó esetleg visszajárjon.  Bár egy zárcsere nem nehéz feladat, kérésére kollégánk elvégzi azt. Ha beletört a kulcs, beragasztották a zárat, vagy a zárszerkezet meghibásodott, szintén kérje segítségünket, állunk rendelkezésére.

Zárrendszerek készítése:

Kérésére megoldjuk, hogy azonos kulccsal működjenek zárjai, lakatjai. Továbbá mesterkulcsos rendszereket készítünk irodaházak, szállodák, társasházak és tulajdonképpen bárki részére.

Kulcsmásolás:

Kérésére másolatot készítünk kulcsaiból, legyen az a lehető legegyszerűbb postaládakulcs, autókulcs, vagy akár páncélszekrényének kulcsa.

Hevederzárak, zárvédő pajzsok:

Amennyiben hevederzárat kíván felszereltetni velünk, egy előre egyeztetett időpontban ingyenesen felmérjük ajtaját, és adunk árajánlatot az elvégzendő munkára.

 

*Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét, hogy ajtó, páncélszekrény illetve gépjármű nyitásánál elengedhetetlen feltétel a személyazonosság, illetve a tulajdon/albérleti státusz igazolása. Ez történhet gépjármű esetében forgalmi engedély bemutatásával, ajtónyitás esetén lakcímkártyával, albérleti szerződéssel, tulajdoni lappal. Amennyiben ezen iratok bemutatása nem lehetséges, mert például a gépjárműben/lakásban maradt, úgy a nyitást tanú felügyelete mellett hajtjuk végre, és a nyitás után a fentebb nevezett iratok bemutatása szükséges. Amennyiben a nyitás után az iratok bemutatása nem történik meg, az esetet automatikusan jelentjük a legközelebbi rendőrkapitányságon!
Kérjen visszahívást!
Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, de nem ér el minket telefonon, vagy Önnek így kényelmesebb, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, és mi alkalmas időben visszahívjuk (délelőtt tíz, és este nyolc óra között).


QR Kód
Az alábbi QR kód a névjegyünket tartalmazza, ha rendelkezik okostelefonnal, olvassa be a névjegyet, és az később mindíg kéznél lesz.