+36 30 488 7724

Széfnagyker webáruház

Tisztelt Ügyfelünk!

Amennyiben már igénybevette országos szolgáltatásunkat. Úgy javaslojuk hogy otthonában ls irodájában tárolt értékeit örizze biztonságban. Nap mint nap hallani besurranó tolvajikról, és betöröktől.

Büszkén jelentjhetjük be hogy sikeresen szerződtünk Magyarország legnagyobb és egyben piacvezető Biztonságtechnikai Áruházával.

Amennyiben Széf vásárlást tervez?

Partnerünk a Széf Nagyker Biztonságtechnikai Webáruház, Magyarország legnagyobb termék kínálatával várja ügyfeleinket! Közel 3000 Db terméről választhat, és annak különböző variációs lehetőségeiből. Termékpalettájuk folyamatos feltöltés alatt van, új gyártók és beszállítók termékeivel várják ügyfeleinket.

Legyen az kulcsos, elektromos bútorszéf, akciós széf, akár olcsó háziszéf.

A Webáruház kínálatában továbbá, elektromos,kulcsos fali széfeket is megtalálja. Fotosnak tartjuk hogy minőségi biztonságtechnikai terméket vásároljon, amellyel hosszútávon elégedett lehet , illetve hasznára válhat, értékei megóvása érdekében! Magyar biztosítók szövettsége által bevizsgált termékek megvásárlását preferáljuk.

A Webáruházban Mabisz minősítéssel

rendelkező Páncélszekrényeket, akár tűzálló páncélszekrényeket,széfeket talál! A webáruházban továbbá Postaládák, társasházi, avagy lépcsőházi levélszekrények, kültéri alumínium postaládák, műanyag

postaládák, illetve beltéri inox vagy nemesacél postaládákat egyaránt megtalálja! Vadászoknak és vadászfegyver, lőfegyver tulajdonosoknak olcsó fegyverszekrényeket, pisztolytárolókat, pisztolyszéfeket kínál partnerünk!


Száf-Nagyker Csapata szakértelemmel, hozzáértéssel várja megkeresését.

Ne habozzon feltenni kérdését! Forduljon Magyarország legnagyobb biztonságtechnikai Áruházához!

Kérjen visszahívást!
Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, de nem ér el minket telefonon, vagy Önnek így kényelmesebb, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, és mi alkalmas időben visszahívjuk (délelőtt tíz, és este nyolc óra között). [contact-form-7 id="29" title="Kérjen visszahívást"]
QR Kód
Az alábbi QR kód a névjegyünket tartalmazza, ha rendelkezik okostelefonnal, olvassa be a névjegyet, és az később mindíg kéznél lesz.