ajtónyitás, zárnyitás, zárjavítás, lakatos, autónyitás, zárszerviz, zárnyitás, lockpick, zárnyitó szerszám

+36 30 488 7724

Páncélszekrény nyitás – szerviz


Nem nyílik a páncélszekrény? Elveszett a lemezszekrény kulcsa? Elfelejtette a széf kombinációját?

 Cégünk vállalja páncélszekrény, széf, lemezszekrény gyors és szakszerű nyitását Pécs és környékén, valamint egész Baranya, Tolna és Somogy megyében.

 

Továbbá vállaljuk:

  • Páncélszekrények javítását, hibaelhárítását, karbantartását,
  • Széfzárak, páncélszekrény zárak cseréjét, új zárak felszerelését
  • Széfzárak átkódolását új kulcsra, számkombinációra
  • Elvesztett széfkulcs pótlását, új kulcs készítését zár alapján, meglévő páncélszekrény kulcsok másolását
  • Páncélszekrény és széfzárak beszerzését, értékesítését

 

páncélszerkény nyitással és széfnyitással foglalkozó új weboldalunk ITT található

Ne dőljön be az olcsónak beállított, majd a végén javítással együtt horrorisztikus áron szolgáltatást kínáló, rögtön a fúróért nyúló “szakembereknek”!

Jellemzően ezek a szolgáltatók semmiféle információval nem rendelkeznek az adott páncélszekrény felépítéséről, a különféle manipulációs és minimál-invazív (micro drilling ) technikákról. Nem árt belegondolni, hogy egy épeszű értéktároló cég első sorban a különféle roncsolásos technikák ellen épít be védelmet a termékekbe, így egyrészt ezek ha nem is kivitelezhetetlenné, de meglehetősen körülményesekké tudnak válni.

Arról nem is beszélve, hogy komplett gyűjteményünk van a nagyjából 5 perc munkával és némi szakértelemmel gyorsan, rongálás nélkül elvégezhető munkákról, melyeket ezek a “szakemberek” végeztek hosszú munkaórákat kiszámlázva, a szekrényt pedig javíthatatlan állapotba hozva. Ön megbízna egy olyan páncélszekrényben amit először kiluggattak, majd a gyári keményfém védőelemeket egy sima csavar betekerésével “javítottnak” minősítenek? Mi nem……

Az alábbi linken feltüntetett munkák egytől egyig a mi kezünk munkája, nem internetről összeválogatott montázsképek, melyekhez büszkén adjuk a nevünket.

Referenciamunkák megtekintéséért kérjük kattintson IDE.

A közhiedelmekkel ellentétben, a páncélszekrények többségénél is lehetőség van roncsolásmentes nyitásra, zármanipuláció által, bizonyos esetekben még akkor is, ha a zárszerkezet meghibásodott. Ez ugyan nem kis feladat, speciális eszközparkot és szakmai felkészültséget igényel, viszont előnye a fúrásos technikákkal szemben, hogy az adott esetben MABISZ minősítéssel rendelkező páncélszekrény minősítése megmarad,  a biztosító továbbra is fizet ha értékeinket esetlegesen erőszakkal viszik el belőle, és nyitás után maximum egy zárcsere/programozás árával kell kalkulálni a kedves ügyfélnek, helyreállítási költség nincs, magyarul a széf gyári állapota sértetlen marad, esztétikai állapota nem romlik.

Páncélszekrény és Széf nyitást vállalunk Pécs, Kaposvár, Mohács, Szigetvár, Szekszárd, Paks, Dunaújváros, Dombóvár, Harkány, Siklós, Siófok és tulajdonképpen az egész Dél- Dunántúl területén.

Hívjon minket bizalommal, a hét bármely napján! Állunk rendelkezésére a nap 24 órájában!

+36/30-488-77-24

Kérjen visszahívást!
Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, de nem ér el minket telefonon, vagy Önnek így kényelmesebb, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, és mi alkalmas időben visszahívjuk (délelőtt tíz, és este nyolc óra között).


QR Kód
Az alábbi QR kód a névjegyünket tartalmazza, ha rendelkezik okostelefonnal, olvassa be a névjegyet, és az később mindíg kéznél lesz.