ajtónyitás, zárnyitás, zárjavítás, lakatos, autónyitás, zárszerviz, zárnyitás, lockpick, zárnyitó szerszám

+36 30 488 7724

Mi is az a roncsolásmentes zárnyitás?

 

Manapság sok olyan hirdetést olvasni, melyben “roncsolásmentes” ajtónyitást ígérnek. Csakhogy a “roncsolásmentes” és az abszolút roncsolásmentes között van különbség!

Sajnos a hirdetések legtöbb esetben azt takarják, hogy az ajtó sérülése nélkül, de a zárbetét törésével, vagy felfúrásával, illetve egyéb roncsolásával nyitják ki az ajtót, majd egy új zárbetétet tesznek be a régi helyett.

 Ezekkel a módszerekkel az a probléma, hogy amint a zár megfelelően védve van egy védőpajzzsal, esetleg fúrásvédő címkével, máris minimum ezt a pajzsot meg kell rongálni, hogy a zárbetéthez hozzáférjenek, ezzel pedig már nem is olyan roncsolásmentes az ajtónyitás, nem is beszélve egy új pajzs illetve minőségibb zárbetét jelentős anyagi vonzatáról, melyet természetesen az ügyfélnek kell megfizetni…..

Ezen kívül pl. zártörésnél a zárszerkezet azon részén, ahol a zárbetétet körbe fogja, általában megfigyelhető valamilyen deformáció, mely akár a zárszerkezet hibás működését is okozhatja a későbbiekben.

Fúrásnál pedig elég, ha egy komolyabb zárbetétben a fúrásvédő elemek félreviszik, elgörbítik a fúrószárat, és máris a zárszerkezetet marja a zárbetét helyett, vagy törik bele a zárbetétbe.

A Fentikeket átgondolva, bizonyára a kedves ügyfél is rájön, hogy ezek a technikák abszolút nem roncsolásmentesek….

 

Miben másabbak a mi módszereink?

 

Nos, a legfontosabb talán megemlíteni, hogy a fenti példával ellentétben mi a zárbetétet nem kívánjuk sem megfúrni, sem pedig kettétörni. Úgynevezett manipulációs technikákat alkalmazunk, melyek a zárbetét nyitását úgy teszik lehetővé, hogy annak használhatósága is megmarad.

Ennek előnye, hogy nem szükséges a védőpajzsot, címkét, vagy egyéb védelmet megrongálni ahhoz, hogy Önt beengedhessük otthonába, így költséghatékonyabban tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket.

Gondoljon csak bele… Amennyiben az Ön ajtaján egy jobb minőségű, akár 20-25e forintos értéket képviselő zárbetét található, ennek szétfúrása/törése esetén új zárbetétet kell venni. Ha ne adj isten védőpajzs is volt előtte, szintén csere. Csak a javítási költség elérheti a 30e forintot is. Ellenben amennyiben a zárbetét roncsolás mentesen kerül kinyitásra, úgy használhatósága megmarad, töredék pénzből a zárbetét átprogramozható új kulcsra, és használható tovább.

 

Fontos viszont kihangsúlyozni, hogy vannak olyan műszaki meghibásodások, melyeket csak a zárbetét eltávolításával lehet javítani, például mikor maga a zárbetét hibásodik meg. Ez esetben az ön ajtaja szintén sérülésmentesen kerül nyitásra, csupán azon tönkrement elemeket”bántjuk” amennyiben az szükséges, melyek cseréje amúgy is szükségessé válik, így nem okozunk Önnek felesleges plusz kiadást.

Ebben az esetben pontos és korrekt tájékoztatást adunk  ügyfeleink részére a cserélendő alkatrészek költségeiről.

Roncsolásmentes páncélszekrény nyitásra is lehetőség van, erről az alábbi linken bővebben tájékozódhat:
www.pancelszekreny-szerviz.hu

Kérjen visszahívást!
Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, de nem ér el minket telefonon, vagy Önnek így kényelmesebb, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, és mi alkalmas időben visszahívjuk (délelőtt tíz, és este nyolc óra között).


QR Kód
Az alábbi QR kód a névjegyünket tartalmazza, ha rendelkezik okostelefonnal, olvassa be a névjegyet, és az később mindíg kéznél lesz.