+36 30 488 7724

Autónyitás – Autókulcs készítés

Vállaljuk autók, motorok roncsolásmentes nyitását 24 órás ügyeleti jelleggel.

A mai, fejlődő technika miatt egy autónyitás már nem minden esetben kivitelezhető egyszerű segédeszközök használatával, komoly felkészültséget igényel az, ha valaki autónyitásra adja a fejét.

Eszközparkunk lehetővé teszi nagy biztonsági fokozatú gépjárművek nyitását is  ( BMW, Mercedes, Audi, Volkswagen, Skoda, Jaguar, és igazából bármi….)

Vállaljuk autókulcsok másolását, immobilizerek programozását, új kulcsok feltanítását gépjárművéhez.

autókulcs készítés pécsElkészítjük kulcsait, még akkor is, ha az utolsót is elhagyta, képesek vagyunk gyári minőségben reprodukálni azt, az autószervizek árainak töredékéért, lényegesen rövidebb időtartamon belül.

Bővebben: www.autokulcs-pecs.hu

Amennyiben új kulcsokat kér autójához, nem szükséges zárszettet cserélni, új kulcsait elkészítjük, zárait átkódoljuk az új kulcsokhoz.

 

– Jobbak vagyunk, mint a márkaszerviz.
Több gyártó márkaszervize elhagyott kulcsok esetén csak roncsolással képes kinyitni autóját. A mi felszereltségünk lehetővé teszi hogy egyetlen munkafolyamat alatt se tegyünk kárt az autóban.

– Olcsóbbak vagyunk mint a márkaszerviz.
Elhagyott kulcsok esetén több márkaszerviz az autó roncsolásos felnyitása után komplett zárszett cserével, illetve az indításgátló egység cseréjével oldja meg a dolgot, ami több százezer forint. Mi nem cserélünk semmit, nem bántunk semmit, alkatrész költség tehát nincs.
Példa: Egy Fiat Brava elhagyott kulcs esetén márkaszerviz esetében 300e forint környéke………… Nálunk a harmada sem.

– Gyorsabbak vagyunk, mint a márkaszerviz.
A márkaszervizek újabb autók esetében meg tudják rendelni az Ön autójához való pótkulcsot, majd azt felilleszteni gépjárművéhez. Egyrészt ez több napot, akár hetet vesz igénybe mire megérkezik, másrészt pedig márkaszerviz áron…. gondolhatja.
Mi maximum 3 napon belül, de a legtöbb esetben aznap kezébe adjuk autója kulcsait működőképes állapotban.

 

 

 

 

 

 

Kérjen visszahívást!
Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, de nem ér el minket telefonon, vagy Önnek így kényelmesebb, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, és mi alkalmas időben visszahívjuk (délelőtt tíz, és este nyolc óra között). [contact-form-7 id="29" title="Kérjen visszahívást"]
QR Kód
Az alábbi QR kód a névjegyünket tartalmazza, ha rendelkezik okostelefonnal, olvassa be a névjegyet, és az később mindíg kéznél lesz.